Наши дела

Донецкий Рериховский Вестник

ПОСЛАНИЕ ЗА МИР


Европа, България, Варна, Център Рьорих.

"Обръщаме се към всички прогресивно мислещи хора.

Ние изучаваме съкровените закони и знаем, че човек със своите постъпки, желания и мисли оказва огромно влияние на своята съдба и съдбата на нашата планета. Човешката мисъл е материална и има магнитна природа. Идентичните мисли сe привличат помежду си: положителни - към положителни, негативни - към негативни. Над Земята е надвиснала огромна опасност. И всяка мисъл, която излъчваме, може да наклони везните на планетното равновесие в посоката на Хармонията-Красота или дисхармония-зло. Време е всеки човек да поеме отговорност и да даде своя принос за спасяването на нашия общ дом, нашата майка-Земя. Войната се удължава и в нея се въвличат още няколко нови страни на Европа - кандидат-членките в НАТО, готови по призива на американския президент да подпомогнат с военна сила за окупацията на Ирак.

редвид това, че невиждана опасност надвисна над човечеството, което може да бъде унищожено като вид, и под заплаха се намира самото съществуване на небесното тяло на име Земя, призоваваме всички здравомислещи хора активно да се включат в работа по спасяването на мира на нашата планета, създавайки със силна и ясна мисъл мощен защитен Светлинен лъч над Земята. Такава енергийна вълна ще осветли тъмната аура на планетата."

Нека всеки един от нас в продължение на 10 минути изпраща в пространството сърдечна мисъл за най-бързото прекратяване на войната, за мира на Земята и благоденствието на цялото човечество

Предлагаме да направим това на 30 март т.г.

и всяка неделя на месец април 2003 г. - на 6, 13, 20 и 27 април.

Време:

  • Гринуич - 15.00
  • Москва - 18.00
  • Ню-Йорк - 10.00
  • София - 17.00
  • Владивосток - 01.00

Препрати посланието на правителства, фондации, обществени организации, фирми, предприятия, на своите приятели и познати!

Наш адрес:
Украина, 83050, г. Донецк-50, а/я 3481.
Телефон: +38(0622)95-52-89
e-mail: dzhura@roerich.com